solli terrasse logo

Vi vet alle hvor viktig det er å koble av etter en dag på jobb. Å dele en drink med gode kolleger er den perfekte måten å avslutte dagen på.

Hvilken bedre plass å gjøre det enn på den nye og forbedrede Solli Terrasse?

Nytt navn, ny stil, samme gode stemning

For de av dere som husker oss som Sollihagen, vil dere bli gledelig overrasket over vår forvandling. Vi har pusset opp lokalene våre i Henrik Ibsens gate 100, og resultatet er en moderne og elegant cocktailbar og lounge som oser av stil og komfort.

Afterwork på Solli Terrasse: Mer enn bare drinker

Vår afterwork-meny er designet for å friste og tilfredsstille. Nyt klassiske cocktails med en Solli Terrasse-vri. Eller la våre erfarne bartendere mikse noe helt spesielt for deg. Vi har også et utvalg av deilige småretter som passer perfekt til drinken din.

Men Solli Terrasse er mer enn bare drinker. Vi ønsker å skape en atmosfære der du kan senke skuldrene og nyte godt selskap. Eller kanskje til og med knytte nye bekjentskaper.

Afterwork-tilbud du ikke vil gå glipp av

For å gjøre afterwork-opplevelsen enda bedre, tilbyr vi:

  • DJs: Vi setter stemningen med kule toner på utvalgte dager. Følg oss på sosiale medier for oppdateringer.
  • Afterwork-pakker for grupper: Planlegger du afterwork med jobben? Vi skreddersyr pakker for grupper i alle størrelser.

Velkommen til Solli Terrasse – din nye afterwork-destinasjon!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Solli Terrasse for en uforglemmelig afterwork-opplevelse. Ta med deg venner, kollegaer eller kom alene – vi lover å ta godt vare på deg.

Skål!

Hilsen teamet på Solli Terrasse.