solli terrasse logo

Oslo er kjent for sine mange spennende utesteder. Nå har byen fått en ny juvel i sin samling. Solli Terrasse, tidligere kjent som Sollihagen, har åpnet dørene i Henrik Ibsens gate 100 etter å ha gjennomgått en omfattende oppussing under ledelse av Sult.

Med plass til 120 gjester, er Solli Terrasse klar til å bli det neste store møtestedet i hovedstaden.

En historie med fornyelse

Solli Terrasse har alltid hatt en spesiell plass i hjertet av Oslo. Men etter oppussingen har stedet blitt løftet til nye høyder. Med en moderne og elegant innredning, skaper lokalet en atmosfære med en avslappet vibe. Det er et sted hvor du kan nyte kvelden med venner, kollegaer eller en spesiell date.

Cocktailer 

Baren på Solli Terrasse er et kapittel for seg selv. Med et omfattende utvalg av klassiske og innovative cocktailer, er det noe for enhver smak. Bartenderne her er ekte håndverkere, og hver drink blir laget med presisjon og lidenskap. Enten du er ute etter en perfekt balansert Old Fashioned, en forfriskende Mojito eller noe helt nytt og spennende, vil Solli Terrasse levere.

Du kan også leie hele lokalet hvis du vil kjøre after-work eller sommerfest.

Hvis du behøver servering av mat anbefaler vi Sults buffeter.

En destinasjon for alle anledninger

Med plass til 120 gjester, er Solli Terrasse det ideelle stedet for alle typer arrangementer, fra intime samlinger til større fester. Lokalet kan tilpasses ulike behov og ønsker, noe som gjør det perfekt for bursdager, jubileer, firmafester og andre spesielle anledninger.

Sult har skapt en arena hvor både det sosiale og det profesjonelle livet kan blomstre. Enten du ønsker en rolig kveld med levende musikk i bakgrunnen eller en livlig natt fylt med dans og moro, har Solli Terrasse alt du trenger.

Oslo by night

Solli Terrasse er et fantastisk tilskudd til Oslos allerede pulserende uteliv. Byen er kjent for sin kulturelle rikdom, vakre natur og dynamiske atmosfære, og denne nye cocktailbaren og loungen er et perfekt speilbilde av alt det Oslo har å tilby. Beliggenheten i Henrik Ibsens gate gjør det lett tilgjengelig for både lokale og turister, og plasserer det i hjertet av byens natteliv.

Velkommen til Solli Terrasse – Oslos nyeste destinasjon for en uforglemmelig kveld. Og en av de ti mest populære cocktailbarene i Oslo.